To je to što me zanima!

Otkazali joj svi organi: Malenu Belminu će isključiti s aparata

Slučaj curice kojoj je zbog problema s dobivanjem JMBG-a bio upitan odlazak na liječenje u Njemačku zbog presađivanja koštane srži, potaknuo je sve na prosvjede
Vidi originalni članak

Curici Belmini Ibrišević, čija je sudbina prije nekoliko mjeseci digla na noge cijelu BiH, otkazali su organi na intenzivnoj njezi klinike u njemačkom Tibigenu, te je sada na životu drže još samo aparati

Liječnici kažu kako će dati roditeljima vrijeme da se oproste, a onda će u utorak navečer ili srijedu ujutro isključiti aparate.  

Majka djevojčice je, kako piše Klix.ba, na Facebooku već zamolila sve da obitelji pomognu prikupiti novac za transport tijela njihove kćeri u BiH. Potrebno im je 2500 eura.

Podsjetimo, slučaj curice iz Donje Orahovice, kojoj je zbog problema s dobivanjem JMBG-a bio upitan odlazak na liječenje u Njemačku zbog presađivanja koštane srži, potaknuo je građane cijele BiH na prosvjede.  

Vijeće ministara je nakon toga usvojilo privremenu odluku koja omogućava izdavanje JMBG-a.

>>> Ujedinila je BiH: Beba Belmina ima još samo dva tjedna života

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Sanja50 17.10.2013.

    nek se sad malo zamisle oni koji određuju pravila.njih trba krivit što malena nije na vrijeme otišla na liječenje.sućut obitelji.dobri ljudi će pomoći da malena dođe u svoju domovinu na posljednji počinak.

  • Antonio The Croatian 16.10.2013.

    Neka joj Bog pomogne jer nitko ne zaslužuje tako umrijeti a kamo li malemo i nevino dijete. :(

  • emma123 16.10.2013.

    pretužno, počivaj u miru mali anđele

Komentiraj...
Vidi sve komentare