To je to što me zanima!

Otkrila je da će oženiti drugu pa mu - nožem odrezala penis

Ozlijeđeni nesretnik našao se s ljubavnicom, 'posljednji put' prije vjenčanja s djevojkom koju su mu odabrali roditelji. Kada je ljubavnica to doznala na njega je nasrnula nožem
Vidi originalni članak

Muškarcu u Indiji je operacijom uspješno vraćen penis kojeg mu je prošlog mjeseca odsjekla žena nakon što je otkrila da planira vjenčanje s drugom, piše Metro.

Ozlijeđeni nesretnik, 26-godišnji Irshad, našao se s ljubavnicom, 'posljednji put' prije vjenčanja s djevojkom koju su mu odabrali roditelji. Kada je ljubavnica to doznala na njega je nasrnula nožem te mu odsjekla genitalije. Sve se odigralo u hotelskoj sobi gdje su se potajno nalazili. Gosti iz susjednih soba čuli su vriskove te pozvali hitnu pomoć. Prevezen je u bolnicu gdje su liječnici kazali da mu je odsjekla čak '90 posto penisa'.

Zajedničkim snagama urologa i estetskih kirurga penis mu je uspješno rekonstruiran nakon 8 sati duge operacije.

- U ovakvim slučajevima sve kompleksne strukture penisa moraju biti obnovljene. Uspješno smo rekonstruirali krvne arterije, vene i živce. Oporavak traje oko četiri tjedna - kazao je dr. Krishnakumar koji je sudjelovao na operaciji.

Policija je napadačicu privela na ispitivanje, no nije poznato je li kažnjena.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dado73 08.10.2017.

    Boli ga curac sad...

  • mrvica34 08.10.2017.

    Nadam se da je trazio makar da mu ga povecaju malo....ako nije bio zadovoljan sa duzinom....😆😆😆

  • StapickoKasika 08.10.2017.

    Samo je htjela nešto za uspomenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare