To je to što me zanima!

Otkrila je zašto se kandidirala: "Brine me stanje u Hrvatskoj"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Grabar Kitarović nije htjela komentirati izjavu predsjednika Ive Josipovića. Za predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka je kazala kako je vrlo tolerantan čovjek
Vidi originalni članak

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović objasnila je danas novinarima u Dubrovniku zašto se odlučila kandidirati. Rekla je da je zabrinuta za stanje u Hrvatskoj u kojoj je 350 tisuća nezaposlenih i koja sve više tone u gospodarsku krizu. 

- Mladi odlaze, vanjska politika je nedefinirana, ušli smo u EU, a nismo to ni osjetili i nismo postigli konsenzus o bitnim nacionalnim pitanjima - rekla je, prenosi tportal. 

Na pitanje može li Hrvatska dobiti prvu predsjednicu, rekla je da je vrijeme da prestanemo dijeliti osim po sposobnostima, entuzijazmu, želji i programu.

Izjavu predsjednika Ive Josipovića 'ima slike - nema tona' nije htjela komentirati.

Za šefa stranke Tomislava Karamarka kazala je kako je vrlo je tolerantan čovjek s kojim se može razgovarati o svim pitanjima. 

Idi na 24sata

Komentari 561

  • Kalea 20.06.2014.

    ''Brine me stanje u Hrvatskoj.'' (?). I mi bi trebali ''popapati'' takvu izjavu kao vuk bakicu. Pa to stanje traje godinama, gdje je bila svo to vrijeme ? ''Draga, znam da kiša pada već 20 godina, evo donio sam ti kišobran.'', pjcp

  • Tone 18.06.2014.

    Ako Vas do sada nije brinulo stanje u Hrvatskoj, ne treba ni sada. Cilj je da se polako političare uči manje krasti. HDZ je po tom pitanju genetski zakinut. Nisam za SDP već za hrvatsku sa bilokakvim šansama. HDZ je karantena za bilo kakve šanse.

  • zorangutan 18.06.2014.

    hmmm 24 sata......umjesto novinarstav....IDEOLOGIJA...na žalost.....................komunistička

Komentiraj...
Vidi sve komentare