To je to što me zanima!

Otkrili motociklista koji je 'divljao' cestom 320 km/h

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko P. (37) prije dva tjedna vozio je obilaznicom u Bjelovaru prema Ćurlovcu te napravio nekoliko prekršaja. Snimku je sam objavio na YouTubeu
Vidi originalni članak

Protiv Željka P. (34), koji je prije dva tjedna divljao bjelovarskom obilaznicom motociklom Suzuki brzinom od 320 kilometara na sat, podnijet je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Bjelovaru. Prije tjedan dana na web-portalu dnevnog lista osvanula je snimka skinuta s YouTubea pomoću koje su policajci identificirali vozača neregistriranog motocikla. Željko je 19. travnja vozio obilaznicom u smjeru Ćurlovca. Motociklom je u zavoju u potpunosti prešao na suprotni kolnički trak. Na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleže, na kojem je postavljen semafor, nije se zaustavio ni smanjio brzinu. Kod trgovačkog centra Pevec u gradnji nepropisno je pretekao auto i ugrozio sigurnost vozača koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uza sve to, svoje divljaštvo snimio je i objavio na web portalu YouTube.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • grgam 13.05.2008.

    ovaj covijek je moj idol....svaka mu cast...jednog dana cu i ja njegovim stopama....car

  • kenik1 11.05.2008.

    Svaka čast budali. Zbog takvih mene smatraju divljakom. Si ti čuo za stazu?! Idi tamo pa luduj, ubij sebe i problem riješen... Tu nema diskusije, doživotno oduzimanje A kategorije. Postoje mjesta di se može voziti tako, i to su trkaće staze, al frajer nema jaja ići tamo jer bi ga \"veliki\" dečki pojeli, a tu se može napuhavati i preticati jadne autiće. Postoje pametni i glupi motoristi, pametni se voze, a glupi su odavno zakopani.

  • tomicus 11.05.2008.

    Steta sto mu Pevecov sleper nije isao u susret ili da mu je presjekao put onda bi mu snimka bila puno gledanija( ako bi je vise uopce i nasli) he,he,he.. Taj momak je do godina dosao,ali do pameti nece tu ne mogu pomoci nikakve kazne to je jednostavno glupan u pravom smislu rijeci.Takvih snimki ima masa na y.t. ali pitanje je samo dana kada ce mu biti zadnja i on je toga svjestan svaki puta kada krece zajasiti vraga pod sobom od 180ks. Samo ce biti tragedija ako sa sobom ponese jos koji nevini zivot koji se jos nije odlucio ubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare