To je to što me zanima!

Otkrio je Nadanov bunker: Sad će morati raditi za opće dobro

Inspektor Josip Vrbić osuđen je na 9 mjeseci zatvora jer je neovlašteno novinarki dao fotografije iz Vidoševićeve vile. Kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro
Vidi originalni članak

Policijski inspektor Josip Vrbić nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na devet mjeseci zatvora jer je novinarki Jutarnjeg lista kao službena osoba neovlašteno dao fotografije lovačkih trofeja iz kuće bivšeg predsjednika HGK Nadana Vidoševića. Nezakonito je držao i vatreno oružje. 

Dva sata rada za svaki dan zatvora

U zatvor neće ići jer mu je kazna zamijenjena radom za opće dobro s tim da će za svaki dan zatvora odraditi dva sata. 

Sudac Ivan Turudić rekao je kako je kod izricanja presude kao olakotnu okolnost uzeo činjenicu da je Vrbić obiteljski čovjek, dugogodišnji revni policijski službenik te nije kažnjavan. 

Zbog njega je javnost saznala i za prepariranog medvjeda

Podsjetimo, Vrbić je novinarki dostavio fotografije iz podruma vile Nadana Vidoševića. Zahvaljujući njemu, hrvatska javnost vidjela je što Vidošević sve drži u kući, uključujući i prepariranog medvjeda


Idi na 24sata

Komentari 171

  • barica56 08.10.2014.

    bravo tako se skriva istina od javnosti il se varam čovjek je to sve stekao svojim radom hahahaha da nebi.

  • ZoranJavno 08.10.2014.

    Braco i sestre revolucija nam ne gine ajmo ustani bane hrvatska te zove ....

  • sisacka 08.10.2014.

    za četiri slike devet mjeseci,čobanković za nekoliko milijuna ogulio četiri vreće krumpira,a lovrička za nagradu u sabor za 16 tisuća kuna plaću. Živjelo pravosuđe i nakaradna država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare