To je to što me zanima!

Otkrivamo: Bit ćemo puno siromašniji od svojih roditelja

Nova generacija: Stariji govore da se nekada teško živjelo, ali istraživanja pokazuju da najgore tek dolazi. Djeca budućnosti stižu u društvo osiromašenih i gladnih
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti čovječanstva sadašnje generacije će novima ostaviti daleko manje nego što su to ostavljale prethodne generacije. 

Situacija je toliko alarmantna da čak postoje projekcije prema kojima će uz već postojećih 20 posto siromašnih mladih, biti još toliko onih koji će živjeti još lošije nego sada. Roditelji im neće ostaviti ništa osim dugova. Barem tako kažu istraživanja uglednih institucija. 

Razgovarali smo s tri generacije iste obitelji koje su govorile o kvaliteti života u Hrvatskoj u različitim razdobljima.

Kao referentne godine uzeli smo u obzir tridesete - doba kada su mladi ljudi već ozbiljno zagazili u život, imaju posao, riješeno stambeno pitanje i promišljaju o proširenju obitelji. Ili to sve ovisi o razdoblju u kojem žive?

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 164

  • apocalypsedude 03.06.2013.

    jedino rjesenje je oruzana revolucija. sve drugo je pisanje u vjetar.

  • Hećim 02.06.2013.

    No, pa kakva je to sad kuknjava, imamo Hrvatsku, neovisni smo, moći ćemo slati djecu na školovanje u Europu, dio smo svjetske vojne sile, slobodno možemo reći što hoćemo, smijemo slaviti vjerske blagdane, čak smijemo pjevati ''ustani Bane''.Lepe nam je, dobre nam je, ........

  • frenkie_mc 30.05.2013.

    Sve je isto samo njega nema:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare