To je to što me zanima!

Otkrivamo gdje čelnici Vlade ljetuju i koliko to košta građane

Većina ministara ljetuje u kućama koje su zaradili i sagradili njihovi roditelji. Bakarićeva vila na Hvaru izbor je premijera Zorana Milanovića za godišnji odmor
Vidi originalni članak

Kao što znate, dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra su takve da nije moguć klasičan godišnji odmor, poručili su nam iz ureda za odnose s javnošću Branka Grčića.

Iako Vlada neće raditi tri tjedna, svi tvrde kako im godišnji odmor traje dva tjedna, odnosno da odmora zapravo i nemaju.

 - Vlada RH neće redovito zasjedati u prva dva tjedna kolovoza, što znači da će u tom razdoblju članovi Vlade koristiti i godišnji odmor, iako će i u tom razdoblju pojedini članovi Vlade obavljati svoje prije predviđene obveze - rekli su nam iz premijerova kabineta. 

Zoran Milanović i ove će godine iskoristiti privilegij odmaranja u “jednoj od državnih rezidencija”, a gotovo je sigurno da ponovno ide na Hvar u Vilu Kovač, poznatu i kao Bakarićeva vila. U luksuznom zdanju premijer će se odmarati s obitelji i tjelohraniteljiima, baš kao i prošle dvije godine. Iako je zaklonjen od pogleda javnosti, znamo da ni tamo ne propušta tjelovježbu pa ide na trčanje ili vozi bicikl na otoku, a nedavno je otkrio i da intenzivno čita i mnogo razmišlja.

Express ima najbolji književni magazin ikad - Best Book. Mi znamo što treba čitati.

>>>Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kukurikuu 09.08.2014.

    Bolje bi bilo i za njega i za nas da je tu vilu ustupio siromasnoj djeci za ljetovanje a da je svoj i odmor svoje obitelji sam financirao.

  • purgerica prva 09.08.2014.

    Zar je sve ovo bilo nužno u situaciji kad Sava nanovo prijeti a tek se prve 4 kuće srušile i grade, kad smo ostali bez rejtinga po ocjeni financijskih svjetskih agencija, kad je proračun na NULI?

  • KroMiki_1 09.08.2014.

    A da nas malo ZABOLI ZA TO ??? Kaj Vi rečete ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare