To je to što me zanima!

Otkrivamo mrežu: Tko to odaje tajne iz sustava Mikiju Bandiću

Ivan Pandžić otkrio je tajnu Bandićevu kadrovsku mrežu, preko koje Uskokov optuženik na vrijeme dobiva sve informacije iz sustava. U njoj je nekoliko poznatih policajaca, inspektora, tužitelja...
Vidi originalni članak

Boris Malešević, marketinški mag koji je donio pobjedu Račanu, tri pobjede Bandiću, jednu Plenkoviću i jednu Milanoviću, za Express otkriva tajne zanata, a iznosi i procjenu šansi naših političara..

Ima li se Bernardić pravo nadati da će postati premijer? Čitajte u novom Expressu, koji otkriva i zašto su se najutjecajniji ljudi HDZ-a, od Medveda do Butkovića, opredijelili za Plenkovića, koji još čeka samo Kolindu, Vasu i Šeksa.

Ivan Pandžić otkrio je tajnu Bandićevu kadrovsku mrežu, preko koje Uskokov optuženik na vrijeme dobiva sve informacije iz sustava. U njoj je nekoliko poznatih policajaca, inspektora, tužitelja, obavještajaca, kriminalista. Ni oni, ipak, ne mogu spasiti čovjeka koji je stupio na bulevar sumraka, pa je pitanje samo hoće li se nekako časno izvući ili će se sjetiti rodnih Gruda i državljanstva BiH.

Zagreb će uskoro dobiti “kamenje spoticanja”; obilježja Židova stradalih u Holokaustu. Vesna Tominac Matačić priča o hit predstavi “Susjed”, a Ognjen Sviličić o svom novom filmu “Glas”. Josip Mlakić piše o Almodovaru, Živorad Tomić o “Parazitu”. Novi Express na svim je kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ErickBlack 27.01.2020.

    Onaj koji mu nosi kolace

  • 27.01.2020.

    policiju i pravosuđe treba raspustit..

  • zvonko68 26.01.2020.

    OVU “ VIJEST” VEĆ DRŽITE PET DANA!!??? Ostalo novo otišlo......ili nije spomenuto! Npr. rotor

Komentiraj...
Vidi sve komentare