To je to što me zanima!

Otkrivamo sve o dinastiji Broz: Loza koja je pokorila Balkan

Novi Express donosi i detaljnu analizu međusobnih odnosa Komadine, Obersnela, i Linića. Donosimo i cijeli plan bacanja Kraša na noge. Znate li što je to "vasiona"?
Vidi originalni članak

Je li "vojska spasa" koja Liniću dolazi iz Rijeke i Zagreba dovoljno jaka da ga spasi i otpuše Zorana Milanovića, ili ne? Novi Express donosi detaljnu analizu međusobnih odnosa Komadine, Obersnela, i Linića, trojice mušketira koji se bore protiv Zokija Milanovića. U tjedniku donosimo i cijeli plan bacanja Kraša na noge. Moćnu konditorsku tvornicu, koja osim bajadera proizvodi i novac, kreditom HBOR-a na koljena su trebali baciti mali biskviti, iza kojih su stajali veliki apetiti. Čiji?

Express otkriva i tajnu Titovog podrijetla. Čovjek je, naime, vukao korijene iz - Hercegovine!  Sve o drugu Titu Hercegovcu naći ćete u Expressu. Znate li što je to "vasiona"? Rijetki među vama koji razumiju srpski reći će  "ah, svemir, kozmos, Jurij Gagarin, Lajka..."  E, pa - nije. Vasionom HDZ-ovci zovu sjedište stranke, koje je ime dobilo po Milijanu Brkiću Vasi, glavnom tajniku stranke. Tko je u HDZ-u "pudlica", tko "očerupani pijetao" a tko "repetirka" naći ćete u tekstu. Prionimo, dakle, na čitanje! Tu su i vaši omiljeni autori - Živorad Tomić, MIroslav Lilić., Domagoj Jakopović Ribafish, Drago Pilsel, Jasmina Popović...

Idi na 24sata

Komentari 353

  • piramida 07.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gordana Firšt 06.06.2014.

    Poštovani odoh spavati, ne da mi se to više čitati. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve odaju! Kad tad, će se sve saznat.

  • cvita1 06.06.2014.

    bez obzira na sve.........bilo nam je svima bolje...bolje se živjelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare