To je to što me zanima!

'Mercedes je od mojih roditelja, zašto se digla tolika prašina?'

Kad auto bude u mom vlasništvu, naravno da ću ga prijaviti. Auto je u mom dvorištu jer je brat dovezao auto kod mame, pa se oni nemaju gdje parkirati. Auto su kupili prije dva mjeseca kroz ugovor o najmu, kazala je
Vidi originalni članak

Luksuzni Mercedes E klase, vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima, a nije naveden u njezinoj imovinskoj kartici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ministrica se o tome danas oglasila u Saboru:

- Auto u dvorištu je od mojih roditelja, ne razumijem zašto se digla tolika prašina oko toga. Kad auto bude u mom vlasništvu, naravno da ću ga prijaviti. Automobil je u mom dvorištu jer je brat dovezao auto kod mame, pa se oni nemaju gdje parkirati. Moji roditelji su automobil kupili prije dva mjeseca kroz ugovor o najmu - kazala je Žalac. Kasnije se ispravila pa je rekla da je riječ o dugoročnom najmu i da ne zna hoće li ga roditelji otkupiti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje o tome poznaje li poduzetnika Jollyja u čijem je Mercedes vlasništvu, odgovorila je: 'Poznajem Jollyja i poznavat ću ga do kraja života'. 

E-KLASA Pred kućom ministrice Žalac Mercedes koji nije u imovinskoj

Luksuzni Mercedes E klase zagrebačkih registarskih oznaka, vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibenskog tajkuna Josipa Stojanovića Jollyja, čiji dnevni najam stoji najmanje 1250 kuna, već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima.

Susjedi obitelji Žalac u razgovoru s reporterima tvrde da je luksuzna limuzina parkirana tamo već nekoliko mjeseci, da je vozi suprug Mario Žalac, a fotografi Jutarnjeg prošlog su tjedna od srijede do nedjelje nekoliko puta fotografirali taj automobil.

Mercedes E klase nov je, registriran je 28. siječnja 2019., i iako suradnici ministrice Žalac tvrde da automobil nije u vlasništvu obitelji Žalac, niti su ga unajmili, nitko od sugovornika s kojima su razgovarali ne želi reći čiji je i vozi li ga suprug Mario Žalac, kako tvrde susjedi.

Ministričin suprug kazao je za Jutarnji list da da radi pošteno svoj posao i upitao bi li bilo sporno da on sebi kupi takav automobil. Tvrdi da automobil nije njegov, ali ni on ne želi odgovoriti čiji je, odnosno tko ga je unajmio, ako ga je unajmio i zašto se nalazi u njihovu dvorištu.  

Pogledajte imovinsku karticu Gabrijele Žalac:

Idi na 24sata

Komentari 370

  • Josip Broz dobar skroz 24.03.2019.

    Pa što se čidite žalac svi kradezenjare isti vidite kriminalca Lucića krao struju neplaćanja poreza i on i njegova kriminalna žena , dužni državi poreza oko sedamsto tisuća kuna , ošlo u zastaru ništa mu se desilo nije i dalje sjedi u Saboru i prima saborski plaću iz državnog proračuna kojemu je dužan navedeni iznos šerif požeške županije nemaju srama ko psi , vi ovčice i dalje glasajte za ekonomski zločinačku organizaciju

  • PrvoslavIlić 22.03.2019.

    Tako je i Vidoševič rekao i istrazi, vila na moru je od moje mame, ranč u Lici je isto od moje mame i jahta od 5 milijuna eura je isto od moje mame, vila u Zgrebu je isto od moje mame i sva moja ušteđevina je od moje mame sve je to kupila sa 3000 kuna penzije ali joj je sin u HDZ-u, šta znači HDZE-ov kriminal u Hrvatskoj dok penzioneri kopaju po kontejnerima,

  • floydri 21.03.2019.

    U čemu je problem? Pa, svakom pravom Hrvatu i domoljubu se može desiti da se ujutro probudi i nađe mercedes u dvorištu. Još ako je krunica oko retrovizora...onda ti ni vozačka ne treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare