To je to što me zanima!

Otočanka predala automatsku pušku, Perušićanin bombu

Žena iz Otočca u srijedu je policiji dragovoljno predala automatsku pušku i 91 komad raznog streljiva, dok je muškarac iz Perušića predao ručnu bombu, 15 komada detonatorskih kapisli i 75 komada streljiva.
Vidi originalni članak

O tome je izvjestila u četvrtak ličko-senjska policija pozvavši građane da slijede ove primjere i predaju ilegalno oružje i eksploziv.

Kako je Hini rekla policijska glasnogovornica Maja Brozičević ljetna čišćenja tavana, podruma i drugih spremišta nagnaju vlasnike koji imaju naoružanje, u najvećem broju slučajeva zaostalo iz Domovinskog rata, da ga se riješe te odagnaju opasnosti i moguće tragedije.

Zahvalila je Brozičević u ime policije i ovim građanima i  svima drugima koji su do sada prepoznali značaj akcije "Manje oružja, manje tragedija" i vratili oružje.

- Pozivam sve građane koji znaju da imaju minsko-eksplozivnih sredstava, ili pronađu, da slijede primjer ovih građana koji su se odlučili na dragovoljnu predaju i odmah izvijeste policiju, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost, rekla je Brozičević i istaknula da samo dragovoljna predaja oružja ne povlači za sobom nikakve kazne.

(mz)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jo2hn8ny 11.07.2019.

    Bit će neki komšo i komšinica, jer veliki dio hrvatskih domoljuba je davnih dana razoružan.

  • Black block ★ 11.07.2019.

    Policija poziva na poštivanje zakona koji više nije na snazi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare