To je to što me zanima!

Otrovala se plinom dok je radila vino u podrumu kuće

Žena je umrla, dok je njezin sin u teškom stanju nakon trovanja ugljikovim dioksidom u Varaždinu. Saznajemo da su radili vino u podrumu vikendice
Vidi originalni članak

Štefica L. (66) i njezin sin Ivica (44) radili su u subotu vino u svojoj vikendici u Jakopovcu kraj Varaždina. Pretpostavlja se da su se otrovali ugljikovim dioksidom prilikom fermentacije mošta. Nesretna Štefica umrla je na mjestu, dok su sina u teškom stanju prevezli u varaždinsku bolnicu. Pronašao ih je susjed oko 16.30 sati. Majka je ležala u podrumu, a sin vani pred podrumskim vratima. Ovo je već drugi slučaj trovanja plinom koji nastaje vrenjem mladog vina. Terezija Pavlinovac (72) iz Vrtlinske kraj Čazme preminula je u utorak oko 13.30 sati u bjelovarskoj bolnici od posliedica trovanja ugljikovim dioksidom. Istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda naložila je obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrt preminule. Ona, njezin muž Franjo (79), snaha Nadica (50) i unuk Dalibor (31) izgubili su svijest u podrumu obiteljske kuće dok su pretakali mošt. Tereziji nije bilo spasa, dok je ostale članove obitelji spasio susjed.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • _netko_malen 20.09.2009.

    svake godine isto

  • FusionRi 19.09.2009.

    Ovo je čista početnička glupost.Pa svi živi bi trebali znat koji se bave vinarstvom da konobe i ostale prostorije gdje se radi vino da treba držat prozračnima i uvijek imat jednu svijeću koju zapalimo s vremena na vrijeme da vidimo ima li kisika u prostoriji.

  • aletheia 19.09.2009.

    mrtav pijan...r.i.p.

Komentiraj...
Vidi sve komentare