To je to što me zanima!

Otrovali poznanicu da bi si uredili stan za 12 tisuća kn

"Peglali kartice": Dragan Podgoršek nakon smrti svoje supruge dobio je račun za njezine kartice iz trgovine koja se bavi adaptacijama stanova i kuća
Vidi originalni članak

Nije istina da sam spavao "mrtav pijan" u susjednoj sobi u vrijeme kad mi je žena umirala. Nisam niti bio u stanu Zlatice B., gdje je Jadranka tog dana pila i gdje je umrla. Ne pijem već 30 godina. Izbjegavam čak i slastice u kojima ima alkohola, tvrdi Dragan Podgoršek (55), suprug preminule Jadranke Podgoršek (46).
Rekao je kako je Jadranka često odlazila Zlatici u Šipuševu, ali i kod drugih "vinskih prijatelja", s kojima je pila. Podgoršek kaže da uhićene Gordanu Laktašić i Dragomira Pavlovića Paju, koje policija sumnjiči da su otrovali Jadranku tabletama koje uz konzumiranje alkohola postaju smrtonosne, poznaje površno i da ih je sreo samo nekoliko puta u životu.
- Jadranka je imala problema s alkoholom. Bila je patuljasta rasta i dovoljne su bile dvije-tri pive da je opiju. Više puta predlagao sam joj da se liječi i riješi ovisnosti, ali nije pristajala. Opijala se najčešće vikendima, često i u večernjim satima, ali na poslu je bila uredna i nije pila - rekao nam je Dragan gledajući supruginu sliku. Kobnog 17. kolovoza radio je do 15 sati i došao doma, a Jadranke nije bilo.
- Kad se čekanje odužilo, zvao sam ljude s kojima se družila. Zvao sam i Zlaticu B., ali mi se nije javila. Nazvala me oko 21 sat i rekla da dođem po Jadranku jer leži pred njezinim vratima. Došao sam te nazvao Hitnu pomoć i policiju. Liječnik je utvrdio smrt od srca, a svoj dio je tada obavila i i policija. Dva dana poslije pokopali smo je na sisačkom gradskom groblju. Šest dana poslije su je ekshumirali. Pokazalo se da su sumnje opravdane. Njezino tijelo vraćeno je u grob sutradan nakon ekshumacije - objašnjava udovac. O kreditnim karticama, koje su osumnjičeni uzeli od ubijene, ne zna mnogo. Došao mu je račun od 12.000 kn iz "Uradi sam", a par je imao u to vrijeme adaptaciju stana.

JADRANKA JE BILA ZALJUBLJENA U SVOG UBOJICU?
Znala je Paji posuđivati bankovne kartice. Bila je zaljubljena u njega. A s mužem nije bila u dobrim odnosima, rekla je za Večernji list jedna prijateljica ubijene Jadranke Podgoršek. Zlatica B. kaže da ih je u stanu kobne večeri bilo najmanje petero. Svi su navodno bili jako pijani, a Jadranku je našla kako leži u hodniku. Pokušala ju je probuditi, ali nije uspjela. Ničega se više ne sjeća od te večeri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • shorty 12.09.2010.

    tako je to kad se ljudi vjenčavaju pa na kraju samo njihove dugove vraćaju! a tako i tako-po pisanju-nisu si bili dobri! ali bitno da su bili vjenčani za okolinu!

  • anjica 12.09.2010.

    sorry stoko :D

  • stoka1 12.09.2010.

    @anjica ne vrijedjaj stoku ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare