To je to što me zanima!

Otrovali su vodu u školi: 140 učenica i nastavnica u bolnici

Vlasti kažu kako su vodu vjerojatno otrovali radikalni konzervativci koji su protiv obrazovanja žena. Neke su djevojke zadržali u bolnici, a neke su pustili kućama
Vidi originalni članak

Najmanje 140 učenica i njihovih učiteljica, u dobi od 14 do 30 godina, završilo je u bolnici jer su se u utorak otrovale zatrovanom vodom u školi u Afganistanu, javlja CNN. Vlasti kažu kako su vodu vjerojatno otrovali radikalni konzervativci koji su protiv obrazovanja žena. 

Djevojke su zbog otrovane vode imala glavobolju i povraćale su. Neke su djevojke zadržali u bolnici na liječenju, a neke su liječnici pustili kućama. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zagrebcan 18.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Aamelie 17.04.2012.

    Strašno nešto... Ove djevojke bi sve dale da mogu u školu, a naše djevojčice od 5. razreda osnovne škole smišljaju načine kako se iz nje izvući, jer je u školi dosadno.

  • 17.04.2012.

    Onaj koji truje vodu....a znamo da je voda neprocijenjivo bogatstvo te nužno čovjeku i okolini za opstanak i život je gad nad gadovima i nepoželjan svugdje na planeti pa ni u svemiru. Ti govnari i sami ovise o vodi pa sami procjenite tu ludost i izopačenost i to ni više ni manje radi vjere. Vanzemaljci bi rekli ovo je nemoguće mi sigurno sanjamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare