To je to što me zanima!

Otrovnica ugrizla psa: 'Češkao se, a onda mu je njuška otekla'

Pregledao sam psa mješanca i utvrdio da ga je za njušku ugrizla otrovnica. Ne mogu potvrditi je li bio poskok ili riđovka. Dao sam mu serum, antibiotik i antihistaminik, rekao je veterinar
Vidi originalni članak

Moj pas Maksimilijan (6) u subotu se igrao u dvorištu naše vikendice u Katićima kraj Generalskog stola. Susjedi su mi javili da se stalno češe po nosu. Shvatila sam da ga je uzgrizla zmija. U roku od dvije minute njuškica mu je otekla. Hitno sam otišla veterinaru u Josipdol - prepričava Danijela Žibrat Hulina (54) iz Zagreba.

- Pregledao sam psa mješanca i utvrdio da ga je za njušku ugrizla otrovnica. Ne mogu potvrditi je li bio poskok ili riđovka. Dao sam mu serum, antibiotik i antihistaminik - potvrdio je dr. vet. Neven Polić. Pas se dobro oporavlja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 02.05.2018.

    Kad budem imao PSA nazvat cu ga Danijel! Kako mozes psa nazvat maksimilijan konju jedan! Trebala je tebe zmija ujest...

  • 29.04.2018.

    Živim uz sam rub šume i preko puta je livada koju nitko ne odrzava.Jednu večer je moj pas odjednom otrčao prema ogradi i počeo ko lud lajat prema šumi.Nakon kojih pila minute nešto je napalo psa od susjeda koji je bio na livadi.Neznamo jeli zmija,lisica,lasica ili neka druga zivotinja.Susjedovom psu na sreću nije ništa ozbiljno i opet švrlja po toj livadi.

  • talman 29.04.2018.

    Da ne povjeruješ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare