To je to što me zanima!

Otvara se Islamski centar: U Rijeci očekuju 30 tisuća gostiju

Na svečanosti otvaranja će biti i predsjednik Ivo Josipović i predsjednik Sabora Josip Leko koji će se obratiti prisutnima. Centar će biti mjesto molitve 12.000 ljudi
Vidi originalni članak

U Rijeci se otvara Islamski centar, a na svečanosti otvaranja će biti i predsjednik Ivo Josipović i predsjednik Sabora Josip Leko koji će se obratiti prisutnima. 

Prema očekivanjima Islamske zajednice u Hrvatskoj na otvorenju bi mogli biti više od 30 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, a vjerske vjerodostojnike predvodit će reis-ul-ulem Husein ef. Kavazović, u Rijeci je i kardinal Josip Bozanić. 

Posebni gosti biti će  ministar vakufa (zaklade) Države Katar dr. Gajs b. Mubarek al-Kuwari, u ime Države Katar i najvećeg donatora Hameda bin Khalifa et-Thania, katarskog emira, piše Jutarnji list.

Islamski centar Rijeka je prozvan najljepšom džamijom u Europi, a postat će mjesto molitve i okupljanja 10 do 12 tisuća građana islamske vjeroispovijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • AmazonaZako 10.05.2013.

    lijep pozdrav i čestitam na lijepoj đžamiji ....... znate li koji je problem u mojoj lijepoj Bosni,otvaraju se razni islamski centri zatvaraju se fabrike,zatvaraju se razni dućani ,a evo i u mojoj lijepoj hrvatskoj .....dok neko uzima novce za islamske centre i crkve ...drugi gladuju........ma tako nam i treba ...I ja sam musliman ali ako mi se moli ja to radim kod kuce....zao mi je da se u hrvatskoj zatvaraju radna mjesta a otvaraju ovakvi centri.....ja znam da je to donacija ali trebali su hođže tražiti da se otvori neka fabrika koja će zaposlit ovaj napaćeni narod.....sve je kao i u bosni politika...dok su na vlasti trče za hođžama da ih podrže i da se dignu na visinu...tako i naš ".................." dok sjedi sa papom prodaje hrvatsku... ....... hrvatska je lijepa zemlja i volim je i sviđa mi se.. eto toliko Muhamed

  • elite_army 08.05.2013.

    bajica mali - - - mislim da ima vise od jedne dzamije u gradu tamo odakle nam ti dolazis pa prema tome šuti ..

  • karambito 06.05.2013.

    Nek' se širi vjera Muhamedova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare