To je to što me zanima!

Otvara se još jedan predmet protiv Tomislava Tomaševića

Povjerenstvo će utvrditi sve relevantne činjenice.Na jednoj od sjednica će donijeti odluku o pokretanju ili nepokretanju postupka.
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo je otvoriti predmet protiv zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića nakon radnog sastanka, prenosi N1.

Razlog je imenovanje Tomislava Lauca u Upravno vijeće bolnice Srebrnjak. Za Tomaševićevu kampanju je Lauc donirao 10 000 kuna, a sada je imenovan u Upravno vijeće.

Povjerenstvo će utvrditi sve relevantne činjenice u ovoj okolnosti. Na jednoj od sjednica će donijeti odluku o pokretanju ili nepokretanju postupka.

Ovo je drugi predmet koji Povjerenstvo otvara protiv Tomaševića. Sredinom lipnja predmet je otvoren zbog “moguće povrede članka 15. Zakon o sprječavanju sukoba interesa, odnosno imenovanja suprotno proceduri”.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kegla13 13.07.2021.

    Ma da sad ce se gledat njegov svaki korak,a Banditos je pokrao milijarde svima ispred nosa i nikom nista mi smo odvratan narod 🤮

  • jozicalen9 13.07.2021.

    U čemu je sad tu problem za HDZ-eovog trola bosanca Filipovića? Nikako ne može prežaliti što ga je Tomašević potukao na izborima do nogu, osvojio je jedva pišljivih 7,6% glasova i sad soli pamet na bosanski primitivni način po medijima, pa neće valjda Tomašević imenovati njega ili bilo kojeg hdz-ejnaru za nekog ravnatelja bilo koje gradske ustanove kojom on upravlja a zna se da bi hdz-ejnare i tu sve pokrale.

  • 12.07.2021.

    gazi bandu ili će te banda zgazit Tomaševiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare