To je to što me zanima!

Otvorena linija 'pitaj ministra' - u sat vremena 14 poziva!

Linija je otvorena u interesu što kvalitetnijeg dijaloga ministra Predraga Matića i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, objavili su iz Ministarstva branitelja
Vidi originalni članak

Čak 14 poziva obavio je u sat vremena Predrag Matić čije je ministarstvo branitelja  u ponedjeljak otvorilo liniju "Pitaj ministra". 

Riječ je o besplatnoj i izravnoj telefonskoj liniji, a na broj 0800 0008 javit će vam se ministar Matić svakog ponedjeljka od 10 do 11 sati.

Linija je otvorena u interesu što kvalitetnijeg dijaloga ministra Matića i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, objavili su iz ministarstva. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ludom 17.10.2012.

    Gospođa Kosor je jednom prilikom izlanula da je domovinski rat prošlost i da Hrvatska ide dalje. Mislim da se sa takvom izjavom može složiti jedino Pupavac. A baš politika godinama pokušava (što joj djelom i uspjeva) razjediniti hrvatske branitelje. Da se mene pita, svi istinski hrvatski branitelji bi imali jednu udrugu a veza sa vlastima bi se ostvarivala preko predstavnika branitelja u saboru. Sve dalje uvlačenje branitelja u politiku šteti njima samima, a pogoduje vlastima.

  • brnado 16.10.2012.

    U sat vremena 14 poziva.... odgovori su bili : ""odgovor na vaše pitanje dobit ćete pisanim putem!!"".smješno...

  • Pravo Prevaren 16.10.2012.

    Zamoli te ga da zatvori liniju......:)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare