To je to što me zanima!

'Otvorena vrata' u Virovitici: Doznajte sve o EU fondovima

Na Danima otvorenih vrata svi zainteresirani mogu kroz niz predavanja saznati sve o mogućnostima korištenja EU fondova. Predstavljeni su i već provedeni projekti
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su u Virovitici započeli Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije i traju do 15. studenog. U sklopu manifestacije održat će se brojna predavanja o mogućnostima korištenja EU fondova. 

Na konferenciji su predstavljeni dosadašnji provedeni EU projekti, kao i najave za buduće natječaje. Prisutni su bili zamjenica župana Sanja Bošnjak, gradonačelnici Orahovice Josip Nemec i Slatine Ivan Rištaš, načelnici općina, ravnateljica razvojne agencije VIDRA Natalija Havidić, predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, gradova i općina Virovitičko-podravske županije, županijske gospodarske i obrtničke komore, pročelnici upravnih odjela, te poduzetnici s područja županije. 

Sanja Bošnjak, Natalija Havidić, kao i voditelj projekta E-inkubator obratili su se nazočnima, a predstavnica Ministarstva poduzetništva i obrta Ivana Gorički održala je kratku prezentaciju o shemi bespovratne pomoći u 2013. godini. 

Na Danima otvorenih vrata svi zainteresirani mogu kroz niz predavanja saznati sve o mogućnostima korištenja EU fondova. Predavanja i radionice održavaju se u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici i u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ッi シ 13.11.2013.

    vidim ljude u odjelima koje ja nemogu kupiti ali imam ideju za EU fond koja moze pomagati ljudima samo treba uloziti i nakon par godina se isplati a ljudi nece biti bez hrane!

  • SA-SU 13.11.2013.

    Pustite mlade ljude koji su studirani da počnu koristiti EU fondove! Stariji uopće ne kuže koje mogučnosti postoje jer su "nepismeni"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare