To je to što me zanima!

Otvoreni plamen prouzročio požar na pulskoj osnovnoj školi

Istarska policija očevidom je utvrdila kako je uzrok požara na školskoj dvorani u Puli otvoreni plamen, a materijalnu štetu naknadno će utvrditi. Požar se, na sreću, nije proširio na unutrašnjost škole
Vidi originalni članak

Sedam vatrogasaca s dva vatrogasna vozila u subotu navečer je gasilo požar koji je zahvatio krov školske dvorane Osnovne škole Veruda u Puli. U buktinji je izgorjelo oko 20 metara kvadratnih izolacije krovišta. Požar nije zahvatio unutrašnjost škole. 

Istarska policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom i inspektorom zaštite od požara očevidom obavila je očevid na školskoj zgradi, izvijestila je policija u priopćenju.

BUKTINJA U VERUDI Gorjela osnovna škola u Puli, netko je na nju bacio baklju

Očevidom su utvrdili kako je uzrok požara otvoreni plamen, a materijalnu štetu policija će naknadno utvrditi.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić sinoć je rekao kako je netko bacio baklju na krov pa se vatra proširila. Srećom, brzom reakcijom vatrogasaca sve je ugašeno i šteta nije bila velika. 

ZBOG KVARA NA KLIMI U Majskim Poljanama planuo kontejner: Žena uspjela pobjeći

- Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje - posljedice su mogle biti puno veće! Škola je između zgrada, puhalo je, osim materijalne štete, mogli su ljudi nastradati! Ljudi, ne trebaju nam ovakvi prizori, ako želimo da stvari idu na bolje, ne možemo si sami raditi štetu. Ne znam kome je moglo pasti na pamet da uništava i dovodi ljude u opasnost! Hvala žurnim službama na brzoj i efikasnoj reakcij - rekao je Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare