To je to što me zanima!

Ovaj američki bračni par se godinama borio za posvojenu djecu. Isto sada čeka i Hrvate

NOVI EXPRESS Više od 1000 zakonski posvojene djece godinama je bilo blokirano u DR Kongu i čekalo da se spoje s obiteljima u Sjedinjenim Državama, piše Martina Pauček Šljivak
Vidi originalni članak

Tri i pol mjeseca već traje agonija osmero Hrvata zatočenih u Zambiji. Onamo su otputovali početkom prosinca 2022. kako bi preuzeli djecu koju su posvojili iz DR Konga, no umjesto da su s njima 7. prosinca krenuli prema Hrvatskoj, tog su dana završili iza rešetaka, a djecu su zbrinule zambijske socijalne službe. Dok Hrvati u zambijskom gradu Ndoli čekaju početak suđenja, koje bi trebalo napokon biti idućeg tjedna, djecu još nije vidio nitko ni od posvojenih roditelja niti od predstavnika hrvatske diplomacije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Leta Semoa 18.03.2023.

    I pazi, djecu još nitko od naših, uključujući i posvojene roditelje nikad prije uživo nije vidio, a oni hrvatski državljani!

  • Leta Semoa 18.03.2023.

    Ima jedna ogromna razlika, Amerikancima je dozvoljeno posvajanje djece iz Konga a našima nije. Uvjet za usvajanje iz Konga je da je barem jedan od usvojitelja američki državljanin! Osim toga, zar vi ozbiljno idete uspoređivati moć Amerike kad se zauzmu za svoje državljane i ovu našu malu bijednu Hrvatsku?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare