To je to što me zanima!

On je usmrtio najučinkovitijeg snajperista u povijesti SAD-a

Još uvijek se ne znaju motivi zbog kojih je Routh ubio Chrisa Kylea i još jednog muškarca, no pretpostavlja se da je njegov PTSP u tome odigrao veliku ulogu
Vidi originalni članak

Američkog veterana iračkog rata koji je optužen da je ubio bivšeg snajperista američke mornarice vezali su u ćeliji nakon što je postao agresivan. Čuvari zatvora u Teksasu rekli su da su Eddiea Rayja Routha (25) omamili nakon što je postao neposlušan i nije htio vratiti pladanj s hranom, javlja BBC.

Routh je optužen da je u streljani ubio Chrisa Kylea, autora knjige American Sniper, i jednog od najboljih američkih snajperista u povijesti, te još jednog muškarca. 

Navodno Routh boluje od posttraumatičnog stres-sindroma,  a ubijeni Kyle (38) mu je navodno pomagao da se nosi s bolešću. 

Čuvari zatvora su omamili Routha nakon što im se učinilo da će ih napasti. Poslije su ga posjeli na stolicu i vezali mu ruke i noge. Nakon incidenta Routh je na promatranju jer sumnjaju da bi se mogao ubiti.

Još uvijek se ne znaju motivi zbog kojih je Routh ubio dvojicu muškaraca, no pretpostavlja se da je PTSP u tome odigrao veliku ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • SpartanXX 16.12.2015.

    palermo, dalmacija5, giustizia 100% točno ljudi. USA je glavni krivac za nesreću u svijetu. Da bar Putin ustane na lijevu nogu i sravni USA i njezine poltrone (osim Hrvatske) sa zemljom. Vjerujem da će i taj dan doći. Kako god, ako se to i desi pobjednika neće biti.

  • čegevara_1 05.02.2013.

    Tko zna koliko je taj monstrum ubio djece i nedužnih ljudi po bliskom istoku...A ovome Routhu se ruke pozlatile!!!

  • LjiljanaMilovanovic 05.02.2013.

    Placeni ubica i za cija se prava on borio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare