To je to što me zanima!

Ovaj je dječak heroj stoljeća: Spasio djevojčicu od metaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sirija: Snimka koja je objavljena na YouTubeu pokazuje dječaka koji trči dok oko njega "lete" meci. Dolazi do olupine iza koje se skriva curica. Dječak ju spašava
Vidi originalni članak

Dječak iz Sirije postao je junak dana nakon što se na YouTubeu pojavio video koji prikazuje kako spašava djevojčicu od metaka . Snimku je objavio kana l Shaam News Network koji vode aktivisti u Damasku. Snimka prikazuje dječaka koji leži na zemlji dok oko njega "lete" meci. Dječak se diže i trči prema olupini automobila.

U jednom trenutku odjekne hitac koji, čini se, pogađa dječaka. Dječak pada na pod. Izgleda kao da je poginuo. No, dječak se diže i trči dalje prema olupini iza koje izvlači djevojčicu.

Curica je prestravljena, no ipak vjeruje dječaku i s njim bježi iza zgrade, u zaklon.

Ne zna se što je nakon toga bilo s djecom. Također autentičnost snimke nije potvrđena, piše Independent.

Neki mediji pišu da je riječ o bratu i sestri.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • DanielBabic 05.12.2014.

    ovo je bilo snimanje jednog filma u Turskoj. Nista se ovo nije desilo za prave. mozete viditi ovdje http://m.youtube.com/watch?v=95LcIHNQnCk

  • anni1985 15.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TheLostOne 15.11.2014.

    Ajde mediji nemojte nas lagat. To je lažno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare