To je to što me zanima!

Ovaj tjedan će biti pakao: Stiže val topline opasan za zdravlje

Temperature će u svim dijelovima Hrvatske od srijede prema kraju tjedna postupno rasti. Temperatura mora bit će između 23 i 24 °C. Krajem tjedna ponegdje su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina
Vidi originalni članak

Sljedećih nas dana očekuje pretežno sunčano i vruće vrijeme, a od četvrtka će biti veća vjerojatnost toplinskog vala koji može djelovati na zdravlje. Temperature će ići preko 35 Celzijevih stupnjeva, javlja HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije u srijedu će temperature zraka sezati 33 Celzijeva stupnja. Malo do umjereno valovito more mjerit će ugodnih 23 do 25 °C. Na jugu slično vrijeme, a uz slabiji vjetar održat će se i narednih dana. Pretežno sunčano i vruće vrijeme mogli bi krajem tjedan poremetiti lokalni pljuskovi i grmljavine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U unutrašnjosti se u srijedu također očekuje pretežno sunčano vrijeme s najvišim dnevnim od 35 °C. Prema kraju tjedna  postajat će postupno sve toplije, a prema kraju tjedna u gorskim krajevima mogući su pljuskovi i grmljavina.

Isto se vrijeme očekuje i u Slavoniji, Baranji i Srijemu te u središnjoj Hrvatskoj gdje bi tek ponegdje moglo biti umjerenog razvoja oblaka. Prema kraju tjedan očekuje se sve toplije vrijeme.

Na sjevernom Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj već bi u srijedu moglo biti kratkotrajnih pljuskova. U Gorskom kotaru i Lici mjerit će se najniža jutarnja temperatura između 10 i 13 °C, a dnevne temperature od oko 30 °C ne bi trebale zamjetnije oscilirati tijekom sljedećih dana.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • PATRICIA 05.07.2017.

    Ma nek je i +50 samo da nije sparno.

  • jakolishe 05.07.2017.

    jaaooooo maaajkooo mojaa kako je ovo lijepooo :)

  • IZY_2 05.07.2017.

    Jedino sta valja od ovog svega je ova guza na slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare