To je to što me zanima!

Ovaj tjedan očekuje nas lošije vrijeme, kiša i zahladnjenje

Već danas očekuje se porast naoblake s jugozapada, a tijekom dana moglo bi pasti malo kiše, ponajprije na Jadranu i u gorskim područjima. Najviša temperatura 24 °C
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko toplijih dana u Hrvatsku se vraća hladnije vrijeme. Već danas očekuje se porast naoblake s jugozapada, a tijekom dana moglo bi pasti malo kiše, ponajprije na Jadranu i u gorskim područjima. Najviša temperatura uglavnom će biti od 17 do 22, u Dalmaciji i Slavoniji do 24°C.

Prema podacima DHMZ-a za ostatak radnog tjedna, očekuje nas promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu. Većinom će padati krajem srijede i početkom četvrtka kada će mjestimice biti obilnija, a uglavnom na Jadranu i praćena grmljavinom.

U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, u drugom dijelu srijede i u četvrtak sjeveroistočnjak i sjeverac. Na Jadranu će puhati slab i umjeren jugozapadnjak i jugo, ponegdje i jako, potom krajem srijede i u četvrtak sjeverozapadnjak i bura koja će mjestimice biti jaka pa i olujna.

Temperatura zraka će se sniziti, mjestimice i zamjetno, javljaju iz DHMZ-a. U nedjelju se u Zagrebu, na primjer, očekuje maksimalna temperatura od 12°C, slično će biti i na cijelom sjeverozapadnom području, a nešto toplije bit će na Jadranu i u Slavoniji.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Hasenfefer 21.05.2013.

    NIŠŠ od Sunca ERNT ove godine do 700 kn. Zašto? Recesija rođo.... Drugi put ti je još gore nek prvi put. Nadam se da ste se izbljuvali. DOLI dolazi. Ona zahebena OVCA.

  • Hasenfefer 21.05.2013.

    još maLO pa snijeg nemam LOve za ljetne gume pa ću malo produžžiti sezonu zimskim kraj 6. mjeseca Jel TAK oK?

  • 21.05.2013.

    i nebo plače kad vidi Hrvatsku.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare