To je to što me zanima!

Ovaj vikend je kao stvoren za kratki odmor na moru

Možemo odahnuti jer se poplave koje su poharale Hrvatsku neće više ponoviti. Meteorolozi kažu da nam od kraja tjedna konačno stiže pravo ljeto
Vidi originalni članak

Nestabilno vrijeme, s manje kiše no zadnjih dana,bit će do petka.
- Možemo odahnuti! Poplave koje su poharale Hrvatsku više se sigurno neće ponoviti. Čeka nas vikend idealan za kupanje i sunčanje - rekla je Ivana Havrle Kozarić iz zagrebačkog Meteocentra. U unutrašnjosti Hrvatske i na sjevernom Jadranu razvedrit će se već u srijedu. Kiše će biti još samo na jugu Dalmacije. Temperature će sve više rasti. U kontinentalnoj Hrvatskoj povećat će se i za tri stupnja, a na moru za oko pet. Vikend će donijeti suho, sunčano i toplo vrijeme. Kontinentalnu Hrvatsku grijat će čak 31 stupanj i bit će sparno. Na moru bi uz obilje sunca mogla tek povremeno zapuhati slaba bura. Ipak, novo pogoršanje vremena najavljuju za ponedjeljak. Temperatura bi opet mogla pasti na 25, ali će zahlađenje trajati dan ili dva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sama 30.06.2009.

    fala bogu,živim na more.inače ne bih si mogla priuštiti skupo ljetovanje.

  • ludilo27 29.06.2009.

    živimo u državi koja ima more...iako nas odlazak na more košta puno manje nego strane turiste, mi opet nemamo novaca za \"vikend koji je kao stvoren za kratki odmor na moru\"...pa zar to nije žalosno??? jadno i bijedno!!!

  • cmd_elite 29.06.2009.

    Tako je.Stvoren je za turiste.Mi nismo turisti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare