To je to što me zanima!

Ovako danas izgleda dječak koji je spasio sestru od bijesnog psa

Od nemilog događaja prošlo je više od šest mjeseci, a Bridgerovi ožiljci počeli su blijediti zahvaljujući uspješnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut nakon napada
Vidi originalni članak

Šestogodišnji dječak Bridger Walker oduševio je cijeli svijet kada je u srpnju prošle godine spasio svoju mlađu sestru od bijesnog psa.

Dječak je riskirao svoj život i svojim herojskim činom zaradio 90 šavova. Slika izgriženog Bridgerova lica ubrzo se proširila društvenim mrežama i malo koga ostavila ravnodušnog. 

Od nemilog događaja prošlo je više od šest mjeseci, a Bridgerovi ožiljci počeli su blijediti zahvaljujući uspješnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut nakon napada.

Liječnici jedne bolnice odlučili su dječaku priuštiti besplatno liječenje, a lice mu se, nakon više laserskih tretmana, polako počinje vraćati na staro.

Dječakova majka objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija na kojima je jasno vidljiv napredak i poboljšanje Bridgerovog ožiljka. 

- Bridger je velika inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost zaslužuje svako priznanje. Čast mi je biti dijelom liječničkog tima koji pomažu u njegovom oporavku -  rekla je jedna od liječnica koja sudjeluje u Bridgerovom liječenju za Daily Mail.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.01.2021.

    Duga 9-ka i đukelu u trenu ručno uspavati.

  • kerfa paravan 14.01.2021.

    Takav ožiljak, ako ostane vidljiv, treba nositi s ponosom.

  • milicioner 14.01.2021.

    mali junak. Bravo. Nadam se da se posljedice neće vidjeti, ili minimalno. Medicina napreduje iz dana u dan, vjerujem da mu se ništa na licu neće poznati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare