To je to što me zanima!

'Ovakvih napada nije bilo ni u vrijeme Tuđmana, a ni Mesića'

Žao mi je što je predsjednik odlučio da naše političko prijateljstvo i partnerstvo koje je bilo uspješno zanemari u odnosu na poslovna prijateljstva, zaključuje Pupovac
Vidi originalni članak

Na pismo koje je predsjednik Ivo Josipović uputio uredništvu lista Srpskog narodnog vijeća reagirao je Milorad Pupovac i tako nastavio prepucavanje. Istaknuo je kako je to pismo napad na njega i organizaciju kojoj djeluje.

- Za tako nečim nije posezao ni predsjednik Tuđman, ni predsjednik Mesić. Ne znam je li posezao ijedan predsjednik ijedne države, jer, ovdje je riječ legitimnim pitanjima koje su postavile novine. Riječ je o legitimnim političkih razlikama koje mogu postojati između nas. Ja nisam palio zastavu ove države, ja nisam pozivao na secesionizam jer sam se protiv toga borio 22 godine - rekao je Pupovac za Dnevnik.hr

Smatra kako Josipović govori neprimjerenim jezikom i da se služi sredstvima koja nisu tipična za jednog predsjednika. Pupovac kaže da će od svega ovoga Josipović imati veće štete.

- Žao mi je što je predsjednik odlučio da naše političko prijateljstvo i partnerstvo koje je bilo uspješno proteklih godina zanemari u odnosu na poslovna prijateljstva i poslovna bivša partnerstva zbog kojih je i krenuo u obračun sa mnom - zaključuje Pupovac.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • user_68097 19.08.2012.

    E moj Pupovac tko te ne pozna.

  • moonshajn 19.08.2012.

    Prije par nedjelja sam napisao da Pupovac,zbog vlastit interesa raspiruje mržnju između Hrvata i pravoslavaca,jer srbi žive u srbijia ne u Hrvatskoj su me brzo izbrisali.ali to je istina!

  • moonshajn 19.08.2012.

    Ako Pupovcu nije čast biti Hrvat i ako je rođen u njoj onda neka ide tamo u zemlju koju voli.Jednostavna stvar i svi ostali koji misle kao on.Dok takvi žive u Hrvatskoj ne će biti pravog mira ani napretka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare