To je to što me zanima!

Ovi eurozastupnici bili su protiv pomoći za obnovu Hrvatske

O samoj rezoluciji se raspravljalo na prijedlog hrvatskih zastupnika u želji da se područje pogođeno potresom pto prije obnovi. Naravno, u tome je potrebna i pomoć Europske unije
Vidi originalni članak

Zastupnici Europskog parlamenta izglasali su u četvrtak rezoluciju za pomoć Hrvatskoj nakom potresa. Za rezoluciju je glasalo 677 zastupnika, protiv je bilo pet i jedan suzdržan. 

O samoj rezoluciji se raspravljalo na prijedlog hrvatskih zastupnika u želji da se područje pogođeno potresom što prije obnovi. Naravno, u tome je potrebna i pomoć Europske unije. 

USVOJILI REZOLUCIJU Glas za pomoć u obnovi nakon potresa dalo 677 EU zastupnika

Protiv takve pomoći Hrvatskoj bila su tri člana euroskeptične i antifederalističke stranke Europskih konzervativaca i reformista - zastupnici Peter Lundgren, Jessica Stegrud te Charlie Weimers, te po jedan član stranke Identiteta i demokracije, krajnje desne francuske opcije, zastupnik Marcel De Graaff i Europske pučke stranke, zastupnica Isabel Benjumea, prenosi Index.

Suzdržan je bio član Identiteta i demokracije Filip De Man.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Misao 22.01.2021.

    Bože blagoslovi Europski parliament I ovu rezoluciju o pomoći postradalima u potresu.

  • q12122r 22.01.2021.

    Hrvatska je usla u eu samo da pare moze izvuci.uvik se to znalo.

  • Mali Perica11 22.01.2021.

    Kako bi mi sada znali da oni postoje da su recimo digli ruku za pomoć......najobičniji populisti kojima je samo do vlastite promidžbe....bila ona pozitivna ili negativna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare