To je to što me zanima!

Ovisnik se s pet doza heroina dnevno više nema gdje bosti

Neke od scena iz dokumentarca o jednom danu iz života ovisnika o heroinu su prilično uznemirujuće, ali su i redatelji rekli kako su to stvari koje moraju pokazati
Vidi originalni članak

Norveški redatelji Christoffer Næss i Per Kristian Lomsdalen digli su veliku prašinu nakon što su u javnost pustili kratki dokumentarni film o jednom danu u životu ovisnika o heroinu, javlja Express.

Film iz prve ruke prikazuje surovu realnost s kojom se svaki dan sreće Magnus Lilleberg, ovisnik koji se bode u prepone jer više nema gdje, dnevno uzima pet doza heroina, ne može si priuštiti kupiti flastere za bolne plikove koje ima po tijelu i kronično mu nedostaje sna, jer i kad ode spavati stalno se budi u znoju.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • flafi 01.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • škver 01.11.2015.

    moram rec tih ljudi mi je zao. najvise stete sebi. tuzno da ne vide u nicem ljepotu zivljenja. a toliko toga ima,cvijece,more,duga..

  • ShowMustGoOn 01.11.2015.

    Pa što je spodoba koja ima za pet doza heroina vrijedna žaljenja... Pomoć? Pa tu nema pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare