To je to što me zanima!

Ovo je bogati vozni park Kim Jong Una: Putinov blindirani poklon samo je dio kolekcije...

Od Maybacha, Mercedesovih limuzina pa sve do Rolls-Royce Phantoma i Lexusa samo je dio luksuza u kojem Kim uživa
Vidi originalni članak

Iz Rusije s ljubavlju. Tako se ukratko može opisati novi znak pažnje ruskog predsjednika Vladimira Putina spram sjevernokorejskog prijatelja Kim Jong-Una. Ali i znak za glavobolju Amerikanaca.

Kim Jong je na poklon dobio rusku luksuznu limuzinu Aurus Senat. U rujnu ju je Kim vidio, a i provozao se u njoj tijekom posjete ruskoj svemirskoj stanici za lansiranje na dalekom istoku.

Automobil su isporučili 18. veljače glavnim suradnicima Kim Jonga za osobnu upotrebu.  Aurus Senat proizvodi se u Moskvi. Blindirani automobil ima 4,4 litarni V8 motor, a očekuje se i izlazak njegove jače inačice s V12 motorom i 850 konjskih snaga. 

Luksuzni automobili nisu strani pojam za Kim Jonga.

Od Maybacha, Mercedesovih limuzina pa sve do Rolls-Royce Phantoma i Lexusa samo je dio luksuza u kojem Kim uživa.

Prema Centru za napredne obrambene studije sa sjedištem u Washingtonu, Pjongjang je samo između 2015. i 2017. uvezao više od 800 luksuznih vozila - većinu od ruskih kompanija. Vjeruje se da Kim Jong-un ima opsežnu kolekciju vrhunskih automobila, a primijećen je u luksuznim modelima kao što su Mercedes-Maybach S600, Rolls-Royce Phantom i Lexus LX 570.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lanai goga 20.02.2024.

    Jel uopce stane unutra ili auto vozi prikolicu i Kima unutra

  • ßißavac 20.02.2024.

    Ne treba gledati aute, dovoljno je vidjeti vođinu trbušinu, dok su svi oko njega kao leptirići.

  • urnebes 20.02.2024.

    ovako veliki ćaća voli svoj narod i šalje im poruku da i oni mogu sve ovo steknut ako se malo napregnu, za razliku od naši koji više hranu što nisu mogli požderat ne bacaju u kontenjer nego je obise o kontenjeru da penzići ne moraju penjat se unutra i borit se sa štakorima ko će više ugrabit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare