To je to što me zanima!

'Ovo je dokaz da je posao s nagodbom obavljen kvalitetno'

Podsjetimo, Slavko Linić je zbog slučaja Spačva bio prisiljen dati ostavku te je bio isključen iz članstva SDP-a. Prozivalo ga je se da je toj tvrtki preplatio zemljište
Vidi originalni članak

Danas sam zadovoljan, ne samo jer se pokazalo da nisam kriv, nego i zato jer ni jedan djelatnik koji je radio na predstečajnoj nagodbi nije počinio grešku ni kazneno djelo, nego je posao obavljen kvalitetno, izjavio je bivši ministar financija Slavko Linić za N1 komentirajući objavu USKOK-a prema kojoj je zaključeno da u slučaju Spačva nije počinio kazneno djelo. 

Podsjetimo, Slavko Linić je zbog tog slučaja bio prisiljen dati ostavku te je bio isključen iz članstva SDP-a. Prozivalo ga je se da je toj tvrtki za zemljište od 6,3 milijuna kuna platio 33 milijuna kuna. 

- Tri sudska vještaka su dala procjenu na preko 30 milijuna kuna. Godinu dana nakon što je predstečajna završila i nakon što je tu zaposleno 660 osoba, Milanović je nezakonito naložio procjenu i to je bio razlog da i četvrti sudski vještak načini procjenu. Procjena je nezakonito i lažno prikazivana - smatra Linić. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • _lijepa hrvatska_ 20.02.2015.

    gospodine linicu, ja bi rekao "stvarno kvalitetno", znate vi to :)))...kada pomislim na placanje oruzja jansi i kako ste to ortaski sredili ONDA MI JE SVE JASNO.

  • luddoboli 20.02.2015.

    Sudeči po komentarima jedino je USKOK uvjeren u Linićevu nevinost. Za sve ostale on je i dalje kriminalac.

  • žofanija 20.02.2015.

    Bogami, jest kvalitetno odrađen poso, vi se namirili, a nitko vam ništa nemože, kvalitetno kažeš, majke ti. Đe ta ruka pravde !

Komentiraj...
Vidi sve komentare