To je to što me zanima!

"Ovo je moralan čin Tomislava Karamarka, on je domoljub"

Brkić je negirao da je na sjednici Predsjedništva stranke prije nekoliko tjedana tražio ostavku Karamarka. - Ja sam tada od Karamarka tražio da se otvoreno razgovara, tvrdi Brkić
Vidi originalni članak

Je li ostavka zakašnjela ili ne, ne moramo svi isto misliti. Ovo je moralan čin Karamarka, on je domoljub, podigao je ljestvicu političke odgovornosti na višu razinu, daj Bože da je takvih više. Pod njegovim vodstvom smo nanizali pet pobjeda, ali nažalost preslagivanje nije uspjelo. Ovo može biti smjernica svim političarima, naši će politički protivnici valjda smijeniti svoga kad umre, rekao je u utorak za Dnevnik HRT-a Milijan Brkić i tako komentirao ostavku Tomislava Karamarka.  
Brkić je negirao da je na sjednici Predsjedništva stranke prije nekoliko tjedana tražio ostavku Karamarka.
- Ja sam tada od Karamarka tražio da se otvoreno razgovara, neistina je da sam tražio da Karamarko odstupi- objasnio je Brkić. 
Brkić tvrdi da Karamarko neće doživjeti sudbinu bivših predsjednika HDZ-a koji su redom izbacivani iz stranke.
- Sindrom bivšeg predsjednika, mislim da je to u aoristu, to nije kršćanski niti moralno - rekao je Brkić. Nije želio potvrditi, ali ni demantirati svoju moguću kandidaturu za čelnog čovjeka HDZ-a.
Brkić se osvrnuo i na Most te je rekao kako su pregovori s Mostom i dalje opcija. Osvrnuo se i na SDP:
- Hvala Bogu, mi nismo SDP gdje je veliki vođa Mao Ce Tung, u nas je demokracija. Ne bojte se, HDZ će biti čvrst i snažan za novu pobjedu u rujnu. Komentirao je i optužbe Živog zida da je radio na rušenju stranke.
- Ne znam na čemu je ovaj gospodin, Sinišu Gabrića ne poznajem. Mi se Živim zidom ne bavimo - tvrdi Brkić.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • sokrates_mali 23.06.2016.

    Najeli smo se tog "domoljublja" ! I još ti u lice naciji laže!!!!!!!!

  • MA1007_1 23.06.2016.

    Evo obećavam da ču glasati za vas (nadam se da moj glas neće biti presudan) samo da se prestanete više nazivati domoljubima, molim vas da si promijenite naziv u nešto drugo,jer vaša ljubav prema domovini je vrlo ograničena.

  • Marun 23.06.2016.

    Haha...On je domoljub ? Pa je li ovaj normalan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare