To je to što me zanima!

Ovo je muškarac koji je pod LSD-om pojeo lice beskućnika

Policija je odmah pretpostavila kako je muškarac pod utjecajem teških droga. Identificirala ga je kao Rudyja Eugenea (31) koji je otprije poznat policiji
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak identificirala muškarca koji je izgrizao lice drugog u Miamiju, piše The Miami Herald. Nakon istrage vjeruju da je 31-godišnji Rudy Eugene je bio pod utjecajem LSD-a. Njegova žrtva je u bolnici gdje se oporavlja od izuzetno teških ozljeda. Nedostaje mu gotovo 75 posto lica, koža mu je oguljena , a nos i oči udubljene. Žrtvu još nisu identificirali. Biciklist Larry Vega svjedočio je stravičnom zločinu. 

- Muškarac je zubima otkidao kožu drugog muškarca. Bilo je to nešto najužasnije što sam ikada vidio. Govorio sam mu da prestane, ali se nije obazirao. Još je i zarežao - rekao je Vega. 

Eugene ni nakon prvog hitca policije nije prestajao gristi te je policajac, čije ime nije objavljeno, u drogiranog beskućnika ispalio najmanje šest metaka. 

Armando Aguilar iz policije rekao je kako je odmah bilo jasno da je riječ o krizi koju je uzrokovao nedostatak neke droge. Isprva su mislili kako je riječ o kokainskoj krizi.

- Kada netko skine svu odjeću sa sebe i postane toliko nasilan, jasno je da je u deliriju. Njegovi organi doslovno izgaraju - rekao je Aguilar. 

Kako piše lokalni The Raw Story, Eugene je bio pod utjecajem super potentnog LSD-a, nove droge na ulicama Miamija.

Sve se odigralo na prometnoj autocesti koja spaja Miami s popularnom plažom South Beach. Zbog očevida i istrage cesta je bila zatvorena nekoliko sati. Užasan zločin je čak dobio kometnare na Twitteru pod imenom ''Zombi iz Miamija''. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • sreckoZU 01.06.2012.

    ovo je ko zna sta je.

  • TomislavKopić 30.05.2012.

    hahaha kakav lsd, ovo pcp radi, niti blizu lsd-a, 24 sata opet pokazuje svoju vjerodostojnost...

  • BorisBaborski 30.05.2012.

    cfkaj.pa kakav je onda bio covjek kad mu je ovaj izgrizo 75% face?mrtav mozda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare