To je to što me zanima!

"Ovo je najbolji roštilj koji sam jeo": Kuhari meso peku na lavi

Profesor Robert Wysocki i njegov tim su napravili peć koja umjetno proizvodi lavu. Britanski kuhar Sam Bompas isprobao je tehniku i njome se potpuno oduševio
Vidi originalni članak

Na sveučilištu u New Yorku roštilj peku na lavi. Kako piše Daily Mail britanski kuhar Sam Bompas koji je i sam htio isprobati tu tehniku, čuo je za profesora Roberta Wysockija koji je pet godina zajedno sa svojim timom pokušavao napraviti peć koja umjetno stvara lavu. Uspjeli su i tehnika je sada prvi put i isprobana.

- Kada pečete meso na roštilju sve je puno dima, lava je "čista" vrućina. To je bio najbolji roštilj koji sam ikada jeo - rekao je oduševljeni Bompas.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • chill27 01.08.2014.

    a treba i to probat jbg

  • Frank Costello 01.08.2014.

    Nije taj probao roštilj na ćumuru. :))

  • mali zeleni prigorec 01.08.2014.

    Nema boljega od dima mog roštilja, kad susedima cure sline.

Komentiraj...
Vidi sve komentare