To je to što me zanima!

Ovo je mladić kojeg sumnjiče da je mlatio dječaka u Sl. Brodu

''Ima ozljede po tijelu i po glavi, sad je bolje, ali psihički je loše, sanja svašta, ali pazimo na njega, vidjet ćemo kako će to biti'', otkrio nam je u razgovoru otac maloljetnog dječaka koji je pretučen
Vidi originalni članak

Na Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu policija je dovela 21-godišnjaka kojeg sumnjiče da je na staru godinu mlatio maloljetnog dječaka u Slavonskom Brodu, a sve su zabilježile nadzorne kamere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaznenim zakonom za ovo kazneno djelo propisana je kazna zatvora do tri godine.

Podsjetimo, jučer smo razgovarali s ocem pretučenog 16-godišnjaka. Kaže kako se u povratku kući automobil zaletio na njih.

- Oni su skočili u stranu. Vidi se na snimci da je sin podigao ruku i onda je vozač automobila došao do sina i udario ga je i on se srušio na pod. Sin je na svu sreću pao tako da nije udario glavom u pod pa se uspio obraniti rukama, što se i vidi - prepričava otac. 

Na snimci se vidi kako mladić leži na podu dok ga drugi udara šakama.

- Ima ozljede po tijelu i po glavi, sad je bolje, ali psihički je loše, sanja svašta, ali pazimo na njega, vidjet ćemo kako će to biti - otkrio je otac. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Miovil 17.01.2024.

    Policija ima sve podatke.Prema tome ,nemaju što dalje istraživati.Bar što sr tiče struke.Međutimizgleda da je problem ipak u Zakonima.Možda treba dati težište na krivičnu odgovornost roditelja .Djeca maloljetna mogu biti počinitelji ali za njih odgovaraju roditelji.Zatvor je za roditelje a za djecu su druge institucije.

  • ćelavo 16.01.2024.

    Ima sreće što ga je policija našla prije ćaće pretučenog malog

  • eva60 16.01.2024.

    Kramo, lopata i tanjur naopačke, eto brišite ali to je jako dobra mjera

Komentiraj...
Vidi sve komentare