To je to što me zanima!

Predajte lovu! Dječaci stari 12 godina htjeli opljačkati banku

Dječaci od 12 i 13 godina uplašili su se u zadnji tren i pobjegli. Zaposlenici su bili uvjereni da imaju prave puške M-16 te su bili spremni predati im novac. Uhićeni su
Vidi originalni članak

Izraelska policija uhitila je dječake od 12 i 13 godina koji su u srijedu popodne igračkama puškama pokušali opljačkati banku u predgrađu Tel Aviva.

Dječake je snimila nadzorna kamera. Na leđima su nosili školske ruksake, na glavi kapuljače, a u ruci igračke, kopije puške M-16. Ušli su u banku, uperili oružje u zaposlenike i viknuli 'ovo je pljačka'. No vjerojatno su se u tom trenutku prestrašili, pa su pobjegli bez novca. 

Zaposlenici su se također prestrašili jer su njihove igračke bile uvjerljive kopije puške, kazao je glasnogovornik policije Micky Rosenfeld.

Screenshot

Policija je brzo identificirala dječake i uhitila ih. Njihov odvjetnik Gil Gabay kazao je da je policija narušila njihova prava.

- Govorimo o djeci od 12 i 13 godina koju su uhitili u 23 sata navečer. Ispitivali su ih tijekom noći, spavali su na stolicama u policijskoj postaji. Mislim da se policija nije trebala ponijeti prema njima kao prema kriminalcima, kazao je odvjetnik, a prenosi Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • shubydooooo 15.12.2014.

    koji banditi neka oni su se opredjelili za svoje zanimanje samo nedajboze da druga djeca to vide i imaju prave puske i jos pune pa se upute to napraviti i ne prepadnu se pa iz automata sasipaju 30komada na nedam sta onda treba ovako od malena dat im neke dobre kazne tako kada budu prepricavali svojim prijateljima da nikome ne padne na pamet da to ponovi.

  • ojdimidojdimi 14.12.2014.

    kladim se da bi s praćkama uspjeli opljačkati banku......................................

  • bulog55gmdg 14.12.2014.

    Pogreška roditelja! Nisu ih dobro obučili dali im prave automate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare