To je to što me zanima!

‘Ovo što Orešković radi ili ne radi za kulturu je veleizdaja’

Uvijek ću reći da sam Hrvatica. Danas se to svrstava u desničarstvo, rekla je glumica i producentica Vitomira Lončar gostujući u emisiji Nedjeljom u 2
Vidi originalni članak

Ja i moja obitelj idemo u crkvu i prije nego što kažem da sam kozmopolit, uvijek ću reći da sam Hrvatica. Danas se to svrstava u desničarstvo, rekla je glumica i producentica Vitomira Lončar gostujući u Nedjeljom u 2 dodajući kako su je nazvali ljevičarkom zbog njezina otvorenog pisma Tihomiru Oreškoviću i potpore apelu kulturnjaka za smjenu Zlatka Hasanbegovića.

- Ovo što Orešković ‘radi’ ili ‘ne radi za kulturu’ je - veleizdaja. Ovo što rade Karamarko i Milanović povijest nikad neće oprostiti - dodala je. 

Smatra da na čelnim pozicijama ne smije biti netko tko ima radikalne stavove.  

Idi na 24sata

Komentari 369

  • Bad card 22.02.2016.

    Gospođa Lončar je toliko kompetentna, pametna, artikulirana, životna... prvi put sam pogledao cijeli Nu2 i to s uživanjem i divljenjem.

  • Dragan Nikolic 22.02.2016.

    Neka gospođa Lončar finansira sama svoje privatno kazalištei nek tek tada pođe govoriti kako je bilo lijepo živjeti na državnim jaslama !!!!!!!

  • drbuuf 22.02.2016.

    Gospodjo draga, kao prvo Pavelić nije išao u crkvu pa je bio Hrvat i desnicar. Naši neki nacionalni interesi i nisu baš u liniji s katoličkim stavovima. Stoga moramo birati ili Hrvat ili katolik srećom Bog oprašta a pogreške na nacionalnim interesima su nepopravljive. Ne znam lika koji je ministar ali kada vidim ovoliku galamu političkih umjetnika kao vi i propalih političara koji su dokazali svoju nesposobnost kao Maras na primjer onda je ovaj lik potreban i dobar za to ministarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare