To je to što me zanima!

Ovo su lica Putinovih najbližih suradnika dok on drži govor

Ruski predsjednik Vladimir Putin održao je danas govor u Saveznoj skupštini Rusije, a sudeći prema fotografijama, govor je iscrpio i njegove suradnika
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija lica Putinovih najbližih suradnika dok on drži govor

- Predstava je gotova - stoji u opisu fotografije objavljene na Twitteru. 

Dok jedni spavaju, drugi jedva gledaju, a treći zijevaju. 

Podsjetimo, ruski predsjednik Vladimir Putin održao je danas govor u Saveznoj skupštini Rusije. Između ostalog, nakon više od 110 minuta govora, poslije monologa o 'čistim rijekama i zraku', izjavio je da je Rusija suspendirala sudjelovanje u Sporazumu o strateškom i ofenzivnom naoružanju.  

- Rusija je suspendirala sudjelovanje u Sporazumu o strateškom i ofenzivnom naoružanju. Ne izlazi iz njega, samo zaustavlja sudjelovanje. Ponavljam: ne povlači se iz ugovora, ali obustavlja svoje sudjelovanje - rekao je Putin i nastavio:

- Znamo sad u SAD razvijaju nove vrste nuklearnih oružja. I mi moramo očuvati spremnost našeg nuklearnog arsenala. Naravno da nećemo napasti prvi.  Ministarstvo obrane i Rosatom moraju osigurati spremnost za testiranje nuklearnog oružja - rekao je Putin.

Izjavio je i kako će Rusija provesti nove testove nuklearnog oružja ako to učini i Amerika.

'ON NE SMIJE POBIJEDITI' Stoltenberg žali jer Putin izlazi iz sporazuma Novi Start: 'On se priprema za još ratovanja'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • debelahladovina8 22.02.2023.

    U dnevniku su savim fino izgledali, ocito imate dobrog fotoshopera....

  • OPISAFAG 22.02.2023.

    Da, on ratuje za sigurnost Ruskog naroda, a ne zato jer Donbas ima ogromne rezerve plina i ostalih resursa. Čovjek je zbilja filantrop, humanitarac i heroj modernog svijeta. I Amerikanci su napali Irak zbog oružija za masovno uništenje, ovi napadaju jer se osjećaju ugroženo, a u oba slučaja oni koji nemaju ikakve koristi od toga iskrvare sami u nekoj rupi u sred ničega.

  • 21.02.2023.

    👉 mislite njegove pudlice🐩 laju kad im on dozvoli👈

Komentiraj...
Vidi sve komentare