To je to što me zanima!

Ovo su narkodileri iz Osijeka koji su uhićeni u velikoj raciji

Dileri koji su od od siječnja 2019. godine do svibnja 2020. godine, po prethodnom dogovoru, na području Hrvatske i Srbije nabavljali razne vrste droga tipa kokain, marihuana i amfetamin, privedeni su u Osijeku
Vidi originalni članak

Zbog sumnje u preprodaju droga, Uskok je donio rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenih iz narkoskupine dok je za šestero predložio određivanje istražnog zatvora.

POGLEDAJTE GALERIJU: Ovo su privedeni dileri u Osijeku 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je prvookrivljeni muškarac okupio i povezao u zločinačko udruženje još sedmoricu muškaraca i dvije žene  radi kontinuirane nabave, krijumčarenja, skladištenja, a potom i daljnje kontinuirane neovlaštene preprodaje droge na širem području grada Osijeka.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićena skupina osječkih dilera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku dok je policija protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 19500204sk 11.06.2020.

    Ima toga u svim gradovima u HR.

  • zeljko299 11.06.2020.

    Dario k

  • Dalibor0704 11.06.2020.

    Trebali bi uvesti zakon po kojem bi se MORALO objavljivati fotografije lica, ime, prezime i adresa. Samo se krivci tako skrivaju, da ljudi ne bi prepoznali svoje susjede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare