To je to što me zanima!

Ovuda nema ceste? Ma nema veze, nije ni najmanji problem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stepenicu po stepenicu, vozač se polako uspio probiti do glavne ceste i doći do svog cilja. Njegov manevar zabilježio je i naš čitatelj te nam poslao video
Vidi originalni članak

Vozača kombija Hvidre u petak nimalo nisu omele stepenice koje se spuštaju do njihovog splitskog sjedišta u Ulici Ruđera Boškovića. Stepenicu po stepenicu, vozač se polako uspio probiti do glavne ceste i doći do svog cilja. Njegov manevar zabilježio je i naš čitatelj te nam poslao video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do prostorija Hvidre u Splitu, kao i do ostalih tvrtki smještenih u toj ulici, teško je doći jer ne postoji cesta niti prolaz za aute. Da bi dostavili neke terete do središnjice, osuđeni su na svakojake pothvate.

- Istina je, to je naš kombi. Prevozio je neke veće predmete i vozač nije imao izbora nego proći baš niz stepenice. Ali nije to prvi put, i ostali se tako svakodnevno snalaze, a razlog je što drugog prolaza nema - rekli su nam u splitskoj Hvidri.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 93

  • transmiter 30.06.2015.

    Kako skačete kad su u pitanju branitelji.Večina Vas je imala tu privilegiju da brani Hrvatsku.A gdje ste bili?.1991 je trebalo imati muda i ići na front.Samo za informaciju:Za braniteljske udjele o kojima su pisale sve Hanžekovičeve novine dobio sam 84 kune(slovima osamdeset četiri kune) za 110 dana u 1991godini.

  • bubleha 30.06.2015.

    Je li bit ovog članka u kombiju ili u HVIDR-i?

  • Nalc 28.06.2015.

    Hmmmmm Matek dragi, gledam članak na mobitelu, prebacim se na laptop pa pozovem ženu i složimo se da nema K A M I O N A...... OK, dalje, od vas piskarala, kako iz 24 sata tako i ovih koji komentiraju, vjerujem da nitko nije radio dostavu kombijem. E pa ja jesam. I dostave i izmjere po našem glavnom gradu, i to s dužim kombijem od ovog, tak da su mi poznati problemi "dostupnosti" nekih lokacija. A posao se napraviti mora, šefa ne zanimaju "nemogu, nema ceste", "preteško je" i slična sranja.... A i ovaj koji je dao priču u novine je vjerojatno malo potresen jer je morao dignut dupe sa stepenica da ovaj prođe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare