To je to što me zanima!

P. Miljavac: Najave podizanja optužnica iz BiH su 'mini Haag'

Umirovljeni general i predsjednik Hrvatskog generalskog zbora rekao je da ga zabrinjavaju najave da će sudovi BiH podignuti optužnice protiv hrvatskih časnika
Vidi originalni članak

Umirovljeni general i predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac u subotu je rekao da ga zabrinjavaju najave da će sudovi BiH podignuti optužnice protiv hrvatskih časnika za navodne ratne zločine iz 90-ih.

- Nedopustivo je da se nakon oslobađajućih presuda Međunarodnog suda u Haagu neke visoke časnike Hrvatske vojske poziva iz Sarajeva kako bi bili svjedoci na tim sudovima - izjavio je general. Dodao je da ima informacije kako su i neki optuženi za ratne zločine te je najave podizanja optužnica nazvao “mini Haagom”.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Hrvatski narod 19.04.2015.

    Sve to sto si napisao nema nikakve ali bas nikakve veze sa danasnjom Hrvatskom. Ti zivis u mrznji prema svemu Hrvatskom pa zato i dolazis svaki dan pisati kojekakve gluposti ovdje.

  • Dex Dexter 19.04.2015.

    Od tebe i tvojih nema gorih. Sami sebi ste najveći neprijatelj, sva zla na ovim prostorima ste započeli upravo vi srbi. Puni ste kompleksa, jada i jala, i to vam je najveća kazna koju ste sami sebi presudili. Ali što takvoj zatucanoj i zadojenoj budali kao što si ti vrijedi išta pričati, da imaš i zrno mozga ne bi visio po hrvatskim portalima.

  • Dex Dexter 19.04.2015.

    Jaka stvar, bosanski sud... Taj sud bi trebao svakog brinuti koliko i lanjski snijeg... Kakam im se ja na njihov sud i sve ostalo njihovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare