To je to što me zanima!

'Pa što on puši?' Trump priča o napadu u Švedskoj, oni u šoku

Donald Trump u svom govoru na Floridi je rekao kako je u Švedskoj u petak navečer bio nekakav incident vezan s imigrantima, ali nikakvog napada nije bilo, a govor je izazvao gomilu reakcija
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump uspio je svojim govorom u subotu na Floridi šokirati cijelu Švedsku jer je rekao kako je u zemlji noć ranije bio nekakav oblik napada.Tijekom skupa u Orlandu Trump je rekao kako planiraju uvesti nove mjere kojima će ograničiti ulazak imigranata, Trump je naveo nekoliko zemalja kako bi naglasio probleme s migrantima.

- Pogledajte što se događa u Njemačkoj, pogledajte što se dogodilo sinoć u Švedskoj - rekao je i dodao kako nitko ne bi očekivao tako nešto u zemlji koja je primila toliki broj ljudi te da imaju probleme kakve nitko nije mogao očekivati. 

Njegov komentar izazvao je i gomilu reakciju iz Švedske, jer nikakvog napada nije bilo. Među šokiranim Šveđanima bio je bivši ministar vanjskih poslova Carl Bildt, koji je na Twitteru napisao: 'Švedska? Teroristički napad? Što je on pušio? Sama pitanja"

Švedski list Aftonbladet napisao je kako su među zanimljivijim događajima u petak navečer bili upozorenje za lavinu, potjera za pijanim vozačem i muškarac koji je zbog opeklina završio u bolnici, prenosi AP.

Kako su mnogi primijetili, dan ranije na Foxu je u emisiji Tuckera Carlsona bio razgovor s filmašem Amijem Horowitzom koji govori o navodnom porastu zločina nakon što su primili izbjeglice iz Afrike i sa Bliskog istoka. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • 20.02.2017.

    Trump and The Truth about Sweden https://www.youtube.com/watch?v=y1_viPSD-bY

  • decibel123 20.02.2017.

    Incident s migrantima u Švedskoj nije bio samo u petak nego je svakodnevno! Trump je potpuno u pravu, stavio je dobrobit i sigurnost američkih građana ispred svega...

  • Pov 20.02.2017.

    Ajmo novinari 24 sata (toliko ste vremena i proveli na fakultetu) manje sra.i u pricate o drzavi gdje je stopa silovanja i nasilnih zlocina porasla za 4000%. Svaki dan se nesto dogodi tamo samo sto vi kao i vise manje sve novine cenzurirate i izokrecete istinu. Bando lazljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare