To je to što me zanima!

Padobranci iskočili iz "Nema" pa su im uletjeli na vjenčanje

Umjesto na sportski aerodrom padobranci su sletjeli na ‘zabavniju’ lokaciju. Mladenci su prvo mislili da je riječ o šali no ubrzo su shvatili da je sve slučajnost
Vidi originalni članak

Padobranci iz Hrvatske, Slovenije BiH i Srbije koji su skakali iz zrakoplova obojenog u popularnu ribicu Nema iz istoimenog crtića bili su prava atrakcija na medulinskom sportskom aerodromu. 

U subotu na manifestaciji “Finding Nemo Boogie” desetak padobranaca smjestilo se u zrakoplov i poletjelo. Tijekom leta jedan od njih zaprosio je djevojku, a cijeli avion je viknuo "da". Počeli su uzbuđeno iskakati, no vjetar je bio prejak, a i signal za iskakanje se oglasio prerano. Doskočili su na livadu u obližnji Ližnjan. 

Nisu imali mobitele kako bi javili kolegama da dođu po njih. Složili su padobrane i uputili se prašnjavim puteljkom prema glavnoj cesti. Čuli su glazbu i vidjeli aute okićene mašnicama te shvatili da su na vjenčanju. Pridružili su se mladencima, koji su samo nekoliko trenutaka prije izašli iz crkve.

Mislili su da je riječ o nekoj šali koju je pripremio kum, no ubrzo su shvatili da je sve slučajnost. Fotografirali su se i veselili, a onda je kolega iz kluba došao po zalutale padobrance.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.05.2011.

    Bas guba!

  • tatamlata 19.05.2011.

    Za grupnu sliku su odabrali odlicnu pozadinu- slika i prilika situacije u HR ;/

Komentiraj...
Vidi sve komentare