To je to što me zanima!

Pahor: 'Neću dati ostavku nego ću spor s RH riješiti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slovenski premijer Borut Pahor je zaključio da bi mogao dati ostavku ako Slovenci ne budu zadovoljni sporazumom s Hrvatskom oko granice
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Borut Pahor je u subotu obišao grob bivšeg predsjednika Janeza Drnovšeka. Okupljenim novinarima je rekao da se Drnovšeku dolazi pokloniti kao premijer, a onda je dodao da 'ako niste zadovoljni s rješenjem spora s Hrvatskom, neću više dugo ostati'. Pahor u kratkom razgovoru za televiziju Trbovlje nije mogao sakriti nezadovoljstvo zbog vanjske politike vezane za Hrvatsku i arbitražni sporazum.  On je nedavno i zaprijetio da neće potpisati sporazum ako se švedsko predsjedništvo potpiše kao svjedok pod hrvatsku izjavu u kojoj se ističe da Hrvatska sporazumom ne prepušta Sloveniji svoje teritorijalno more. No iz kabineta predsjednika Vlade Slovenije ubrzo su poručili da Pahor ipak ne razmišlja o ostavci.
- Predsjednik Vlade Borut Pahor čvrsto je odlučio riješiti granični spor s Hrvatskom i ne razmišlja o ostavci - piše u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rođin rođo1 01.11.2009.

    ma pusti njegovu ostavku mrknit će on nama našu jacu.

  • drug Tito_1 31.10.2009.

    NI stope hrvatskog teritorija njima nesmijemo dat nizašto!

  • vilhelm 31.10.2009.

    Ipak je oporba u pravu Pahor kaže ,ako Švetska potpiše da Hrvatska neda tritorio na moru on neče potpisati.Ako je tako dabogda nikad ne ušli u EU,ako sad popustimo ode naš LJEPA kada budu i drugi tražili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare