To je to što me zanima!

Pakistan: Eksplozija u džamiji, 43 mrtva i stotinjak ranjenih

Stotine vjernika okupilo se u petak ujutro na molitvi u selu Ghundi. Svjedoci su ispričali kako je maloljetnik aktivirao bombu koju je imao pričvršćenu na sebi
Vidi originalni članak

Najmanje 43 ljudi je ubijeno, a stotinjak ih je ranjeno u eksploziji u džamiji u sjeverozapadnom Pakistanu, javlja BBC. Stotine vjernika okupilo se u petak ujutro na molitvi u selu Ghundi, u okrugu Khyber na granici s Afganistanom. Svjedoci su ispričali novinarima kako je tinejdžer aktivirao bombu koju je imao pričvršćenu na sebi, nakon čega se urušio krov džamije.

- Tko god je ovo učinio za vrijeme svetog tjedna Ramadana ne može biti Musliman. Ni jedan Musliman ne bi uradio tako okrutnu stvar - rekao je jedan od ozlijeđenih vjernika Saleem Khan (21). Nitko još nije preuzeo odgovornost za napad.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sabo 19.08.2011.

    Zar nitko ne komentira. Čudi me kako pljuvači po islamu nisu objeručke prihvatili ovaj članak kako bi još jednom pokazali kako je islam vjera terora. Ovo je najbolji pokazatelj kako islam nema nikakve veze sa terorom. U svetom mjesecu Ramazanu izvršiti ovakav napad usred džamije pokazuje ono što muslimani diljem svijeta i godinama govore: Terorizam je zlo i nema nikakve veze sa islamom. Oni koji se bave terorizmom koriste vjeru kako bi zavladali i ostali na vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare