To je to što me zanima!

Pakistan: Militanti su zapalili kamione NATO-a i ubili vozača

Naoružani pakistanski militanti na motociklima napali su konvoj cisterni koje su bile namijenjene snagama NATO-a u Afganistanu, izjavila je tamošnja policija.
Vidi originalni članak

Napadači su u nedjelju navečer zaustavili konvoj od osam cisterni 90 kilometara jugozapadno od grada Kete. Jedan vozač kamiona je ubijen, a prije bijega napadači su cisterne zapalili. Kako prenosi CNN  kamioni su ostali zaglavljeni zbog odluke Islamabada da blokira puteve koje na putu do Afganistana koristi NATO. 

Blokada je počela nakon što su snage NATO-a u zračnom napadu prošli mjesec ubile 24 pakistanska vojnika. Nedjeljni napad drugi je u posljednja četiri dana. Prije blokade oko 40 posto zaliha za potrebe operacija u Afganistanu NATO je prevozio preko Pakistana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nesvrstani_1 12.12.2011.

    Popalite sve strane vojske koje vam dođu sa oružjem. Bravo!!!!

  • pero djetlić 123 12.12.2011.

    nije to rupa od zemlje, pakistan je relativno bogata zemlja kao što je bio i iraq, libija itd, ali kad ameri uz pomoč nas europljana gazimo vojničkom čizmom po tim zemljama radi svoje koristi onda su ta djeca jadna ali svjet to dozvoljava dok nekom ne smrkne drugom ne osvane

  • edinjo 12.12.2011.

    gledam slike ove dice koja to sve normalno promatraju i mislim se što sam sritan što sam rođen u ovoj rupi od zemlje di dite može kolko tolko normalno odrastati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare