To je to što me zanima!

Pakistanska vlada ogradila se od poziva na ubijanje redatelja

Objasnili su da to nije politika vlade i da se od inicijative u potpunosti ograđuju. Ministar željeznica ponudio je 100 tisuća dolara onome tko ubije redatelja filma
Vidi originalni članak

Pakistanska vlada distancirala se od inicijative jednog ministra koji je ponudio nagradu od 100 tisuća dolara onome tko ubije redatelja filma 'Nedužnost muslimana' koji je snimljen u SAD-u. Objasnili su da to nije politika vlade i da se od inicijative u potpunosti ograđuju, javlja AFP.

Podsjetimo, ministar željeznica Ghulam Bilour pozvao je 'sve talibane i braću iz al'Qaide na sudjelovanje u plemenitoj akciji' i dodao da bi redatelja i sam zadavio, kada bi imao priliku.

Inače, u Pakistanu je središte prosvjeda protiv antiislamskog filma. U petak se tako na prosvjedu okupilo više desetaka tisuća ljudi, a u nasilju je ubijeno najmanje 20 ljudi. Subotnji prosvjedi bili su mirniji, bez nasilja. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Magellan 23.09.2012.

    Dobro su se sjetili jer ministar je stvarno pretjerao. Još da ga razriješe svih dužnosti i bace u zatvor da se malo ohladi bilo bi još bolje. Ko divlji zapad,nudi pare za nečiju glavu.

  • LongliveUSAforever 23.09.2012.

    Nek se sada ograde i svi oni koji su ga podržavali u komentarima neki dan kada je objavio tu prijetnju:))

  • DaBar_3 23.09.2012.

    hehe, ne vole amere a plačaju dolarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare