To je to što me zanima!

Pakistanski ministar ponudio nagradu za ubojstvo redatelja

Ministar željeznica Ghulam Bilour pozvao je 'sve talibane i braću iz al'Qa-ide na sudjelovanje u plemenitoj akciji' i dodao da bi ga sam zadavio, kada bi imao priliku
Vidi originalni članak

Pakistanski ministar željeznica Ghulam Ahmed Bilour izjavio je kako će iz vlastitog džepa dati 100.000 dolara onome tko ubije autora filma ''Nedužnost muslimana'' koji je izazvao prosvjede i nerede u muslimanskim zemljama, piše BBC

- Pozivam i sve talibane i braću iz al'Qa-ide na sudjelovanje u toj plemenitoj akciji - rekao je Bilour i dodao kako bi, da ima priliku, golim rukama ubio redatelja.

Pakistan je središte prosvjeda protiv tog anti-muslimanskog filma. U petak se nakon molitve na prosvjedu okupilo više desetaka tisuća ljudi. Prosvjed je ubrzo prerastao u nasilje u kojem je ubijeno najmanje 20 ljudi. Prosvjedovalo se u i subotu, ali bez nasilja. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Brčak 23.09.2012.

    Pitam se,pitam di nestaše svi oni što pljuju po katoličkoj crkvi..... Što ste sad ostali bez komentara?

  • start3 23.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zvrcko 23.09.2012.

    Ha ha. Ili je stvarno lud ili je bolestan?! Možda bi trebalo "ucjeniti" sve režisere koji u svojim filmovima ubijaju previše članova ili simpatizera Al-Qaide?

Komentiraj...
Vidi sve komentare