To je to što me zanima!

Pakistanski talibani su planirali napad u N. Yorku

Američki ministar pravosuđa SAD-a tvrdi da imaju dokaze da su pakistanski talibani odgovorni za neuspjeli teroristički napad u New Yorku
Vidi originalni članak

Američki ministar pravosuđa SAD-a tvrdi da imaju dokaze da su pakistanski talibani odgovorni za neuspjeli teroristički napad prošli tjedan u New Yorku. Policija je, podsjetimo uhitila Faisal Shahzad (30), američkog državljanina pakistanskog podrijetla. Ministar kaže kako je potvrđeno da je on radio po nalozima talibana. Bomba koju je Faisal postavio u automobil nije eksplodirala te nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nevidljiv_ca 09.05.2010.

    Znate koliko vjerujem u svezi ovog slucaja da je ovo pokusaj terrorisma? 0,000000000000000% jer da je se htjelo sta napraviti napravilo bi se na drugi nacin i to veoma ucinkovito.U Usa ako imas par desetina tisuca ($) mozes kupiti tonu explosiva i sa time mozes sranje napraviti, ovako ovo je podmetnut (chak mislim placen) slucaj da bi se Americki narod drzao u svakodnevnom stranu i da taj isti narod podrzi sljedece nove OSVAJACKE RATOVE, jer bez podrske naroda ni Zhidovi koji vladaju Amerikom nemogu uspjeti da se bogate na racun Rata koji im donosi najveci profit! Bog!

  • user_39492 09.05.2010.

    dajte pa ko danas osim glupih amerikanaca viruje u talibane??!!

  • dalmatar 09.05.2010.

    Ova priča uopće ne drži vodu.Nisu prikazali ništa od toga.Oni sami sebe plaše čini se. Ali samo neka oni ratuju protiv sirotinje u ime slobode koju oni \" donose\" .Ajme onom koga amerikančad oslobađa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare